İSTANBUL / BEYKOZ - FERDA VE TURAN TAKMAZ İMAM HATİP ORTAOKULU

FERDA VE TURAN TAKMAZ İMAM HATİP ORTAOKULU

Adres
Paşabahçe İncirköy Mahallesi Çukurçayır Caddesi No.24 Çukurçayır Camii Yanı Beykoz / İSTANBUL
Çevremizdeki ortaokullar ile yarışan seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Bir takım çalışması anlayışıyla öğrencilerimizi Milli Eğitimin temel amaçları çerçevesinde en ideal şekilde yetiştirmek. Okulumuzu çevresinin en seçkin okulu haline getirmek. Davranış eğitimini en üst düzeyde gerçekleştirmek.
Başarılar
Okulumuz Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesine katılarak, bu proje kapsamında, yapılan inceleme ve değerlendirme çalışmaları sonucu temizlik ve hijyene verdiği önemi belgelemiş, Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır
08.30-15.05
Ulaşım
Okulumuzun 750 metre uzağından ÜSKÜDAR, ÜMRANİYE, KADIKÖY, KAVACIK, TAKSİM, MECİDİYEKÖY, BEYKOZ, ORTAÇEŞME istikametine giden belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Paşabahçe İncirköy Mahallesi Çukurçayır Caddesi No 24 Çukurçayır Camii Yanı Beykoz / İSTANBUL
Beykoz Kaymakamlık Binasına 1,5 km mesafededir.
Proje Çalışmaları
İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen İstanbul´u Okuyorum, Umudum Öğretmenim Projeleri ile Beykoz Belediyesi öncülüğünde Yeşil Okul projesi kapsamında çalışmalar devam etmektedir.